HR analist bij Bovemij

Nijmegen maximaal 24 uur

 

Over Bovemij


Onze 750 medewerkers helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen, met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. We zijn een bedrijf in beweging: steeds meer zijn data de nieuwe brandstof waarmee we onze klanten helpen hun dienstverlening verder te professionaliseren en te personaliseren. Zo verbinden we met onze portalen viaBOVAG.nl en mijnOndernemersportaal.nl meer dan 10 miljoen mensen met 10.000 mobiliteitsbedrijven.

Jouw uitdaging
De afdeling HRM adviseert het management van verschillende bedrijfsonderdelen. Dit gebeurt zowel gevraagd als ongevraagd voor alle voorkomende HR vraagstukken. Data en financiële cijfers vormen een belangrijk onderdeel binnen het advies dat de afdeling HRM geeft. Om hier nog verder vorm aan te geven is Bovemij op zoek naar een HR-analist met financiële kennis. In deze functie maak je onderdeel uit van het HR Service Center.

Jouw werkzaamheden
Data is voor Bovemij en de afdeling HRM een belangrijke bron van informatie waar we meer gebruik van willen maken! Je gaat onze HR-afdeling helpen in het opzetten en het inzichtelijk maken van HR-informatie. Samen met ICT ben je verantwoordelijk voor een juiste inrichting van ons HR Informatiesysteem: purple. Je zorgt voor maandelijks terugkerende en ad hoc rapportages. Daarnaast heb je een pro-actieve rol in het analyseren van de data en signaleren van opvallendheden binnen de data zodat jij de afdeling HRM echt vooruit helpt.

Naast data heb jij affiniteit met financiën en help jij de afdeling HRM bij de cijfermatige onderbouwing (met zowel data als financiële onderbouwing) van adviezen. Op deze manier zorgen we samen voor echte toegevoegde waarde!   

Jouw team
Onze afdeling bestaat uit het HR Service Center, Opleidingen, Recruitment en de HR Business Partners. Als jij ons team komt versterken bestaat het HR Service Center uit 6 collega’s. Binnen ons team krijg je te maken met veel uitdagingen en niet een dag is hetzelfde. Spreekt dit jou aan en vind jij ook dat kwaliteit geen toeval is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij hebt:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van Excel; 
 • Affiniteit met cijfers;
 • Kennis van Profit en purple (pré).

Jij bent:

 • financieel goed onderlegd en een ster met cijfers;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Enthousiast en onderzoekend;
 • Een prettige en positieve persoonlijkheid.
   

Wij bieden jou:

 • Een prima salaris, vakantiegeld, een winstuitkering en een 13e maand;
 • Een jaarcontract en intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Korting op onze verzekeringen, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Een plek waar je kansen krijgt en gezien wordt;
 • Bovemij Fit; een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarmee jij het beste uit jezelf haalt;
 • Interne- en externe opleidingsmogelijkheden om nog beter te worden in wat je doet;
 • Een fijne werksfeer!

Pas jij bij Bovemij?
Bovemij is volop in beweging. En daarom hebben we mensen nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Vooruitdenkers en -doeners. Mensen die verantwoordelijkheid voelen en nemen. Die zichzelf laten zien en horen. En die samenwerken vanzelfsprekend vinden om te komen tot de beste oplossingen. Combineer jij jouw kennis van zaken met de mentaliteit om jezelf, onze klanten en Bovemij vooruit te brengen? Dan krijg je daar bij ons alle ruimte en mogelijkheden voor.

Bovemij heeft KMR ingeschakeld om deze procedure te begeleiden. Heb je vragen? Bel of mail Erik Krüse 06-41656581 of erik@kmr.nl Solliciteren kan via deze site of per mail op info@kmr.nl

 

Welke vacature?:
Aanhef:
Voorletters:
Naam en achternaam:*
Telefoon:*
Email:*
Motivatie:
Selecteer je CV:
Valideren:*