Onze werkwijze

 

Uitgangspunt van Krüse Management Recruitment is, dat je als kandidaat in het selectie proces een gelijkwaardige partner bent. In onze benadering gaan wij uit van een mensgerichte en persoonlijke aanpak. Jouw ambitie en motivatie staan bij ons centraal. Voor ons ben je geen nummer, een ieder is uniek. Juist deze benadering zorgt ervoor, dat de kans groot is op een baan, waarin je je thuisvoelt. Doordat wij ervaring hebben binnen dezelfde sectoren, kunnen wij je op een adequate manier bijstaan met het zoeken naar de perfecte match. Het doorzoeken van vacature-banken, kranten lezen, goede brieven schrijven etc. neemt veel tijd in beslag en die is er vaak niet als je al een baan hebt. Wij kunnen jouw brug zijn naar een nieuwe (vaste) baan.

 


Onze werkwijze:

 

Inschrijven

Mocht er geen passende vacature bij staan, ook dan is het altijd zinvol om je CV onder onze aandacht te brengen. Wellicht kunnen wij je op een ander moment van dienst zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid, dat we in ons relatief grote netwerk, nog andere mogelijkheden zien. Het inschrijven is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij zullen je informatie discreet behandelen. Na beoordeling van de persoonlijke gegevens laten wij weten of er wel of geen mogelijkheden zijn.

Telefonisch Contact

Indien er voldoende aanknopingspunten zijn, nemen wij telefonisch contact met je op. In het gesprek bepalen we gezamenlijk of het zinvol is om een oriënterend gesprek te plannen, dit kan concreet voor een functie zijn, maar ook een inschrijving betreffen.

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek vormen wij ons een beeld van jouw competenties, ambitie en motivatie ten aanzien van je loopbaan. Met behulp van onze ervaring bekijken wij wat het beste traject is dat bij jou past.
Voorstellen

Indien wij een passende functie voor jou beschikbaar hebben dan bepaal je vervolgens zelf of wij je gaan voorstellen aan de desbetreffende organisatie. Wij zullen de mogelijk toekomstige werkgever nooit benaderen alvorens je toestemming te vragen. Jouw gegevens worden dan ook discreet en vertrouwelijk behandeld (zie ons privacy beleid). Tijdens de procedure houden wij je regelmatig op de hoogte.

Aanbieding

Bij een concrete aanbieding is het uitgangspunt, dat je direct in dienst treedt bij desbetreffende organisatie. In principe voer je het arbeidsvoorwaardelijk gesprek met onze opdrachtgever, tenzij de opdrachtgever hier andere afspraken over heeft gemaakt.

Contact na plaatsing

Ook na plaatsing houden wij contact met jou en de opdrachtgever om te bekijken of e.e.a. aan jouw verwachtingen voldoet. Op die manier kunnen wij ons werk voor jou nog beter doen.