Onze werkwijze

 

Werving en selectie

De werving van potentiële medewerkers (zowel op vaste als interim basis) vindt plaats door een gerichte search in ons personeelsbestand of naar aanleiding van een zorgvuldig samengesteld profiel.
Door de selectieprocedure die daarop volgt, blijft uiteindelijk een klein aantal geschikte kandidaten over die worden voorgedragen.

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Motivatie, loyaliteit en betrouwbaarheid van de door ons geselecteerde kandidaten zijn voor ons minstens zo belangrijk als hun werkervaring, opleiding en interessen.
 

Begeleiding

De nieuwe medewerker is begonnen en de meeste werving- en selectieburo’s zijn dan klaar. Contract is getekend dus de factuur kan worden verstuurd!
Ervaring leert ons dat het afbreukrisico in eerste vier maanden van een aanstelling hoog is. Deze periode is namelijk bepalend voor het zich thuis gaan voelen binnen een organisatie.
Tegen een geringe vergoeding zorgen wij ervoor dat uw nieuwe medewerker in deze eerste maanden wordt begeleid door een ervaren loopbaan coach. Op deze wijze verkleint u het risico van een mislukking. Waarom veel geld uitgeven aan een werving- en selectietraject en dan toch dit risico lopen?
 

Meer weten?

Maak een afspraak en leer ons kennen. Streeft u naar een kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van personeel? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag persoonlijk kennismaken en informeren u, geheel vrijblijvend, over de voordelen van het uitbesteden van werving en selectie aan KMR, dé brug naar groei van mens en organisatie! Direct een afspraak maken >>